Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Bromsdamm Prevention

Broms damm är fiende till alla fordon och kan bygga upp den renaste av dem. Typiskt broms damm samlas på hjulen, vilket gör det svårt att hålla dem rena så det är svårt att ta bort och ofta högar upp på hjulen. Det finns metoder för rengöring av fälgarna att effektivt skära ner på bromsdamm ackumulering. Att ta sig tid att rengöra och skydda dina hjul kommer att lämna dem med en mer varaktig glans. Saker du behöver
Automotive tvål
Bucket slang
Vatten
mjuk borste
Wheel Cleaner Review Shop trasor (2) katalog flytande bilvax
Mikrofiberduk
Visa fler instruktioner
1

häll ca tre uns av fordonsindustrin tvållösning i en plasthink. Fyll hinken till hälften med vatten.
2

Våt ett hjul i taget med slangen. Doppa en mjuk borste i tvål blandningen och rengör hjulet för att ta bort bromsdamm. Använd borsten för att komma in mellan varje eker i hjulet om tillämpligt. Vissa fälgar har inte ekrar. I det här fallet, bara använda borsten för att rengöra hela hjulets yta. Använd borsten och tvål först kommer att tvätta bort majoriteten av broms damm på varje hjul. Addera 3

Spray hjulet på varje hjul, en i taget. Wheel Cleaner, finns på varje bil butik, är en sur lösning som angriper bromsdamm. Vissa hjul linsvätskor är mycket sura och kan skada fälgen avslut, så använd en lösning kvalitet rengöring, såsom p21 eller Sonax, som är tyska märken som är pH-balanserad. Låt sitta hjulrenöring på varje hjul i 30 sekunder.
4

bort hjulet renare från varje hjul med hjälp av borsten. Spraya bort hjulet med slangen och torka hjulet torrt med en trasa.
5

Häll en generös mängd flytande bilvax på en andra trasa. I en cirkulär rörelse, torka av vax på varje hjul, en i taget, och låt vaxet att sitta på däck i ungefär 30 sekunder. Vaxet skyddar hjulet från ackumulera bromsdamm och gör rengöringen hjulet lättare nästa gång. Använd en mikrofiberduk för att torka bort de torra vaxpartiklar. Om vaxet tillämpades korrekt, bör hjulet ha en smidig konsistens.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122578.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.