Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Black Soot Av en Honda slutrör

När en kolrest heter sot former i avgasröret på en Honda bil, kan det förstöra skönheten i dess polerad krom. Sot bildas när bränsle luft och fukt från förbränningskammaren av fordonets motor kombinera. Den resulterande skapelsen är en svart, klibbig röra som kan göra sitt hem i bilens avgasrör när den trycks ut genom avgassystemet. Rengöring av sot kräver lite vinklad fett, men ser krom för ändröret lyser som ny kommer att göra det allt värt mödan. Saker du behöver
Soot renare svamp
Soot
Stor hink
Rena handdukar
Chemical grade gummihandskar för 1-tums tjock rund träpinne
Gummiband

Visa fler instruktioner
1

Köp flytande sot renare och en sot svamp, som kan hittas i järnaffärer och återförsäljare online.
2

Gnid utsidan av Hondas ändrör med en torr sot svamp. Blöt inte svamp eller det kommer inte att fungera korrekt. Sot svampar är ofta gjorda av vulkaniserat gummi-och gnugga bort smuts såsom sot med friktion. Blöta svampen förhindrar friktion och håller svampen från gnugga bort sotet.
3

Späd sot renare i vatten. Konsultera sot renare instruktioner för spädning specifikationer. Blanda sot renare och vatten i en stor hink.
4

Sätt på ett par av kemisk kvalitet gummihandskar eller tjocka diskhandskar. Använd inte tunna gummihandskar som de som används i läkarmottagningen.
5

Linda en ren handduk runt en 1-tums tjock träpinne. Använd en träpinne som är tillräckligt lång för att passa in i Hondas avgasröret. Säkra handduken till träpinne med gummiband.
6

Blötlägg handduken i den utspädda sot rengöringsmedel.
7

Skrubba insidan av avgasröret med handduken täckta träpinne, var noga med att dra så mycket yta täckt sot delen med sot rengöringslösning. Skjut träpinne in och ut till avgasrörets tills den är grundligt skrubbas. Om det behövs, gnid utsidan av avgasröret också.
8

Låt lösningen sitta i 30 minuter.
9

Skölj grundligt med vatten.

Addera .from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123196.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.