Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

De bästa sätten att rengöra Rust Off av Motorcycle ekerhjul

handskas med rost och andra föroreningar är ett av de mest utmanande aspekterna av motorcykel underhåll, och beroende på vilken typ av hjul som du har på din cykel kan förvandlas till en frustrerande strävan . Om du märker en rost uppbyggnaden på ekrarna i hjulen, tar hand om frågan endast kräver rätt kemikalier och lite armbåge fett. Bedöm Hjul
hjul

Motorcykel finns i en mängd olika material. Dina hjul kan vara tillverkade av krom, legerat eller rostfritt stål. Dessutom har många hjul målats för att matcha cykeln. Om du vill rengöra rost utan att skada dina hjul, måste du identifiera vad de är gjorda av och vilken typ av underlag som de har innan du börjar.
Rengör Hjul

I de flesta fall kommer en mild hjulet polish vara allt som behövs för att bli av med rost visar på dina hjul. Applicera en liten bit av krompolish till en ren trasa eller handduk och skrubba rostiga fläckar på dina ekrar kraftigt tills rosten börjar att bryta upp och falla bort. Om detta inte fungerar, kan du behöva uppgradera till en specialitet förening såsom Permatex Rostomvandlare, men vara medveten om detta kan skada krom eller målade hjul.
Följ upp

När hjulen har skurat med polish eller rostskyddsbehandling, gå tillbaka över dem med en ren handduk och gnugga alla de polska och andra kemikalier utanför. Detta kommer att ge dem en vacker lyster och hjälper till att se till att du har tagit bort så mycket av kemikalien som möjligt för att undvika skador. När rosten har rengjorts, se till att rengöra dina hjul med en mild polish varje gång du tvättar motorcykeln.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122909.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.