Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Lukt ur bil Vents

Bil ventiler kan ibland utveckla en obehaglig lukt, eftersom de samlar ångor från bränslet, liksom andra dofter som kan vara i själva fordonet. Detta kan vara ett irritationsmoment, speciellt när du slår på fläkten endast att ha skitkul i en foul lukt spred sig i bilen. Tvätta bilen ventilerna är en ganska lätt uppgift som kräver en handfull billiga ingredienser och några minuter av din tid. Genom att ta bort lukt och döda eventuella bakterier längs vägen, kan du hålla din bil lukta fräsch och luktfri. Saker du behöver
Sprayflaska
Vatten
Vinäger nära Old tandborste
Duk
Visa fler instruktioner
1

Häll 1/4 kopp vit vinäger i en sprayflaska, följt av 2 koppar vatten. Den ättika kommer både desinficerar och deodorize, dödar bakterier och bakterier som kan vara orsaken till dålig lukt.
2

Spraya utspädd ättika lösning direkt in i bilen ventiler, användning av en spruta per ventil.

3

Skrubba panelerna av bilen ventilerna med en gammal tandborste, vilket kommer att bryta upp någon uppbyggd som har utvecklats på panelerna.
4

Spraya lösningen på utsidan och omgivande område i ventilerna också.
5

Låt lösningen sitta i 5 minuter och sedan torka det rent med en fuktig trasa. Detta kommer att ge vinäger tid att deodorize området.
6

Vänd fordonet på, slår fläkten på låg, och låt den gå i 5 minuter. Detta kommer att blåsa ut den vinäger som sprutades in i ventilerna, deodorizing eventuella kvarvarande lukt längs vägen.
7

Upprepa efter behov tills alla lukten har försvunnit.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122499.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.