Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Sap Off i en bil

Om du inte bor där det inte finns några träd, du har, eller kommer, möter tree sap på din bil. Det spelar ingen roll vad trädet är, saven i träden har alla liknande egenskaper, och det finns många säkra sätt att ta bort det från målgång i bilen. . Saker du behöver
General biltvättanläggningar-hink med såpvatten, svamp, trädgårdsslang
isopropylalkohol-70% till 90%, spelar ingen roll
Cotton swappar eller bollar bomull
Anti-bakteriell handsanitizer, liksom Purell
Round frotté vaxning pad
Icke-aceton nagellacksremover
Varmvatten
Rena dukar
Bilvax
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen med diskmedel, tvål och vatten görs med diskmedel, skölj sedan. Anledningen till att tvätta bilen innan någon metod för att avlägsna kåda är att inte bara tvätta bort så mycket av sav som du kan, men också att ta bort all smuts och sot som kan repa finishen som du tillämpa den valda metoden för SAP borttagning .
2

Späd, inte mer än 50%, gnugga alkohol med varmt vatten. Blöt en bomullstuss swap eller bomullstuss i tvättsprit lösningen och gnugga den på SAP plats. Den tvättsprit mjukar saven och gör det lättare att torka av. Skölj den plats där saven var och tvättsprit är med varmt till varmt vatten.
3

Fukta en bomullstuss i tvättsprit lösningen och lämna den på saven plats för ett fåtal minuter innan gnugga saven betalas, om SAP har på fordonet under en längre tidsperiod eller utsätts för stark värme. Ofta kontrollera utvecklingen och fuktskador på bomullstuss, lägga mer tvättsprit vid behov. Skölj fläcken när saven har tagits bort.
4

Ansök handen anti-bakteriell handsanitizer till SAP fläckarna med en ren trasa eller bomullstuss är en annan metod för att ta bort träd sav. Följ genom att skölja med varmt vatten och saven ska vara borta. En ren, rund frotté vaxning pad kan användas för att tillämpa den antibakteriella handsanitizeren om det finns ett stort område av sav som skall avlägsnas. Gnid in en cirkelrörelse, liknar vaxning en bil. Skölj noga när saven är borta.
5

Använd aceton gratis nagellack remover med en ren trasa eller bomullstuss i SAP fläckar. Efter saven avlägsnas, göra en pasta av vatten och bakpulver för att tvätta det drabbade området och skölj sedan med varmt vatten. Testa denna metod först på ett dolt ställe för billack för att se till att det inte kommer att skada lacken.
6

Buff de behandlade områden med polish, efter avlägsnande tunga sav, för att rensa upp några märken som kan ha skapats under hand gnugga med den valda sap bort metoden. Alla behandlade området måste också ses vaxat eftersom metoden och lösningsmedel som används för att avlägsna saven oftast bort det underliggande vaxet .. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122292.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.