Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Fälgar Bil

Keeping aluminiumfälgar ren är ett av de viktigaste sätten att förhindra korrosion och gropfrätning. Hur ofta du behöver rengöra dina hjul beroende på miljön du kör i. Väder och vägunderhåll är bara några av de saker som kommer att påverka tillståndet i dina hjul. Till exempel, om du bor i ett område där salt används på vägar för att smälta is, är det mycket viktigt att rengöra dina fälgar ofta. Tillsammans med regelbunden rengöring, kommer att ta några förebyggande åtgärder hjälper till att hålla dina fälgar ser ut som nytt. Saker du behöver
trädgårdsslang med munstycke
Tar Remover Review bomullstyg
Stor hink
icke frätande lättmetallfälg renare
Sponge
Chamois
Lättmetallfälg vax
Visa fler instruktioner
1

AVSKÖLJNING hjulen med en fin spray för att ta bort bromsdamm eller skräp. Ta bort tjära fläckar med en kommersiell tjära remover och en mjuk bomullstrasa.
2

Lägg till lite hjulrenöring till hinken sedan fylla den med varmt vatten. Följ tillverkarens anvisningar för att avgöra hur mycket hjulet renare att använda.
3

Doppa svampen i tvållösning. Tvätta sedan hjulen, är noga med att inte gnugga för hårt. När lösningen har blivit smutsig, tomma hinken och blanda en ny sats.
4

Skölj hjulen ordentligt med slangen. Var särskilt uppmärksam på sprickor och baksidan av hjulen. Torka hjulen med sämskskinn.
5

Applicera ett vax lättmetallfälg enligt tillverkarens anvisningar. Wheel vax hjälper till att skydda dina fälgar från bromsdamm och fukt, och även göra dem lättare att rengöra. Återapplicera hjulet vax minst var tredje månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122166.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.