Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Acid Rain Från Bil Windows

Surt regn är ett irriterande resultat av luftföroreningar. Gaser från brinnande bränslen reagerar med vattnet i molnen för att bilda kväveoxider och svaveldioxid. Regn, snö, dimma eller damm som faller är det som kallas surt regn, och det kan orsaka skador på billack och fönster, om den inte tas bort. Bilfönster få en grumlig effekt på utsidan av fönstret, och om det sura regnet inte avlägsnas, kommer det etsa in i glaset, vilket orsakar distorsion för föraren. Det bästa botemedlet är att förebygga - när det regnar eller snöar, se till att du rengör dina fönster. Men för surt regn som har ackumulerats, kan det tas bort med en mängd olika produkter och lite god gammaldags armbåge fett. Saker du behöver
3 eller 4 (000 eller 0000) graderar stålull
mjuka trasor
Glasrengöringsmedel
Vinäger
Bakpulver
Rubbing
Show Fler Instruktioner
1

Ta bilen till en professionell biltvätt på regelbunden basis för att ta ett förebyggande förhållningssätt. Om det regnar eller snöar, tvätta bilen för att ta bort surt regn som kan ackumuleras. Kom ihåg, du behöver inte bo i alltför förorenade områden som ska påverkas av surt regn.
2

Stock upp på antingen tre eller fyra (000 eller 0000) grade stålull. Detta är en fin stålull ofta används i möbler restaurering. Det finns fortfarande en liten slipande förmåga men kommer inte att repa fönstret. Börja med 0000 klass, och om det inte skär genom surt regn, använd 000 grade. Om surt regn inte har ackumulerats för länge, gnugga stålull i cirkulära rörelser på fönstret kan lossa den, och du kan tvätta bort det med vanlig fönsterputs.
3

Lägg vinäger med stålull. Vinäger är sura, så det kommer att skära genom surt regn. Du kan prova ättika med en mjuk trasa först, och om det inte fungerar, använd stålull. Använd en cirkulär rörelse för att lossa surt regn. Skölj med vatten och torka dina fönster för att se om du har tagit bort all syra regn resten.
4

Prova bakpulver. Skapa en pasta med bakpulver och vatten. Använd en fuktig trasa och gnugga. Återigen, använd en cirkulär rörelse och massor av vinklad fett. Om tyget inte fungerar, prova stålull, med början 0000 klass och sedan flytta till 000 grade.
5

Ansök gnugga förening. Rubbing kan hittas på din lokala auto butik. Börja med en fuktig trasa och använd cirkelrörelser. Fyll i en litet område i taget så att föreningen inte torkar på fönstret. Om detta inte fungerar, gå till stålull. Det är viktigt att använda styrka för att försöka avlägsna surt regn. Du kommer att få arbeta på det. Skölj med vatten och torka området för att se om det sura regnet är fortfarande kvar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122185.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.