Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Black Ceramic Pipes Motorcykel Avgassystem

Polering svarta keramiska avgasrör är en process i flera steg som börjar med rengöring. Såvida du rengöra ytan på rören med keramisk renare, kommer du inte att kunna putsa dem till deras ursprungliga glans. Du hittar ceramic cleaner på ett hem leverans butik. Den säljs som spis renare, men det fungerar lika bra på keramiska avgasrör. När du rensa rören, måste de slipas, poleras sedan med en handhållen polermaskin. Det här jobbet är inte särskilt komplicerat, och det bör ta dig mindre än två timmar att slutföra. Saker du behöver
ceramic cleaner
FinePolish
Handhållna buffert
Soft lumpskiva
mjuka trasor
Luddfri kläder
Avfettning Cleaner Review 1500 -slippapper
Visa fler instruktioner
1

Sug några mjuka trasor i en avfettning renare. Torka utsidan av avgasrören att eliminera damm, smuts och fett som har samlats på dem. Rengör så mycket av insidan, som du kan nå. Skölj rören med vatten och låt lufttorka. Om du är orolig för spotting, torr med rena luddfria mjuka trasor.
2

Sprid en liten mängd ceramic cleaner på röret. Använd en mjuk och luddfri trasa för att polera avgasröret med dammsugaren. Detta kommer att återställa glans till avgasröret. Men i extrema fall mild polering kanske inte är tillräckligt för att återställa avgasröret till sitt ursprungliga tillstånd. Stenar kan ha skadat ytan på den keramiska avgasröret, vilket orsakar skador på ytan som du behöver för att polera och polera ut.
3

Blöt sandpapper. Försiktigt polera ut några dings, bucklor, brännskador olja eller insättningar vatten på avgasröret. Rengör röret efter slipning med ett avfettande rengöringsmedel. Skölj med vatten.
4

Bifoga en mjuk lumpskiva till bufferten. En fast hjulet kunde polera den keramiska beläggningen rätt av rören. Applicera en liten mängd polering förening till putsdyna.
5

Placera buffert mot den keramiska avgasröret. Slå på bufferten. Flytta buffert långsamt över hela ytan av röret. Ska du inte fundera på ett område för länge eller så kan du ta bort den keramiska beläggningen helt och hållet. Torka röret fritt från rester med en mjuk trasa för att återställa glansen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122862.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.