Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort 3M tejpen från en bil

Borttagning 3M tejp från en bil är en tvåstegsprocess. Det första steget innefattar att ta bort tejpen. Tyvärr, oavsett vad du gör, det finns alltid en möjlighet en del av färgen kan lossna med med tejp, men att arbeta långsamt och noggrant kan minska en del av risken. Det andra steget innebär att ta bort häftmassa kvar, och du kan behöva upprepa det flera gånger. Saker du behöver
Rag eller trasa
plast rakblad eller plast färg scrapper
3M Självhäftande Remover Review Bucket
flytande diskmedel eller bil tvål
Sponge
Visa fler instruktioner
1

Blöt en trasa eller trasa i vatten så varmt som du kan stå för att röra. Placera trasa över bandet, med fokus på kanten. Låt duken på plats tills tyget börjar svalna. Värmen löser limmet används på bandet.
2

Använd en plast rakblad eller en plast färg scrapper att försiktigt lyfta kanten av bandet. Använd inte metall, eftersom det kan repa och skada färgen. När kanten lyfts, dra långsamt tillbaka bandet. Ta inte bort snabbt, så du kan dra bort färgen med tejpen. Upprepa steg 1 om det behövs, tills hela tejpen är avstängd.
3

Skaka en burk 3M lim remover. Spraya på bandet rest. Låt den arbeta in resten i en till två minuter. Fukta en trasa i kallt till rumstemperatur vatten. Torka av området för att ta bort tejpen återstoden och adhesiv remover. Upprepa efter behov tills alla rester har avlägsnats.
4

Fyll en hink med varmt vatten och flytande diskmedel eller biltvätt tvål. Doppa en svamp i tvålvatten. Rengör området av bilen där tejpen placerades. Detta säkerställer att alla rester från både band och självhäftande remover avlägsnas. Skölj området för att avlägsna tvålrester. Handduk torrt för att förhindra att vatten fläckar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123015.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.