Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Reparation tips för Auto rostfläckar

Att bli av auto rostfläckar är lätt att göra. Det är också viktigt att göra för om rostfläckar inte tas bort, då rosten bara växer större. Då tar det ännu längre tid att ta bort rost. Om du aldrig hålla din bil ordentligt, bildar rost genomrostning eller rost hål som gör reparationer dyrt. Rust hål i viktiga områden i bilen kan även göra din bil obrukbar. Reparera rostfläckar när de först inträffar är det bästa sättet att hålla din bil i gott skick. Skrubber

skrubba bort eventuella rostfläckar du ser genast. Även rost är inte levande (som vissa människor tror), fortsätter inte den att sprida sig. Genom att undersöka din bil på en regelbunden basis, kommer du att märka rostfläckar formning. Använd stålull, kuddar skura, sandpapper eller stålborstar för att få rost plats utanför bilen. Skrubba i en cirkulär rörelse eller fram och tillbaka Addera Rust Remover

Kommersiell rostborttagare kan ta bort nästan all rost på grund av de starka syror som de innehåller. Om en rost fläck inte svarar på skura, applicera en liten mängd rost remover till området. Lämna det på i upp till 15 minuter, eller enligt instruktionerna på produktens etikett. Eftersom rost removers innehåller starka och giftiga kemikalier såsom fosforsyra eller oxalsyra, se till att bära handskar vid användning och borttagning av rost remover. Också se till att det finns gott om ventilation i arbetsområdet för att hantera rök.
Auto Primer

Alla nya bilar har en rust-proof primer på dem för att förhindra rost. Men under tiden den skyddande primer avtar eller blir repad av. Efter avlägsnande av rost tillämpa en rostfri primer till området och de omgivande områdena. Applicera ett eller två lager av fordonsindustrin primer. Återigen, på grund av rök, ha god ventilation. Låt primern torka helt innan du kör bilen.
. Paint-Touch Up

I vissa delar av bilen, såsom dörrar, kan saknas måla märkas . Detta beror, i skura bort rosten, du också skrubba bort färgen. Efter avlägsnande av rost och anbringande av primern, kan det vara nödvändigt att tillämpa bättringsfärg i samma färg som resten av bilen. Ett annat alternativ är att använda produkter som kombinerar en primer och bättringsfärg. Detta eliminerar ett steg i att stoppa auto rost.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123180.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.