Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Pitted rost från Auto Sheet Metal

För bil entusiaster, kan upptäcka rost på kroppen av ett fordon vara en traumatisk upplevelse. Rost är som en cancersvulst som kommer att expandera och förvärras över tid, så småningom täcker hela ytan. När rosten är urkärnade, är det bortom det stadium där den kan tas bort utan att repa ytan. Ta urkärnade rost genom att slipa det så smidigt som möjligt och beläggning med rostskyddsmedel och primer, som en sjö gelé typ av ämne. Saker du behöver
Borrmaskin med stålborste fastsättning
Sand papper
Rena dukar
Naval Jelly rostborttagare
Pensel
Visa fler instruktioner

1

Ström borsta de rostiga områden med stålborste på borrmaskin för att ta bort lös rost och flagor från plåten. Se till att få så mycket rost från ytan vid denna punkt som möjligt.
2

Sand området med ett grovt grus sand papper med en cirkelrörelse. Sanden papper kan hållas i handen för mindre områden eller fästas på en hand sandning block eller makt sander om det behövs. Sand området ner till den nakna, glänsande metall yta.
3

Sand området igen med ett fint korn sandpapper för att avlägsna eventuella repor och lämna den jämnaste ytan möjligt. Gnugga dina fingertoppar över området för att hitta repor och ta bort genom att gå över området i en cirkulär rörelse med sandpapper.
4

Torka området fritt från damm med en ren trasa. Belägga ytan med sjö jelly rostinhibitor. Denna beläggning kommer att neutralisera eventuell kvarvarande rost kvar och torkar till en målningsbar primer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123129.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.