Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Paintball färg från billack

Paintball är en rolig sport som gäller vapen laddade med brytbara pellets fyllda med färg som spelare skjuta på varandra för att eliminera dem från spelet. Medan de flesta paintball spel sker på anvisade paintball spelytor eller inomhus arenor, vissa människor går in i skogen och leka. Detta är ofta olagligt och kan resultera i böter, eftersom det sätter allmänheten i fara. Ännu värre, vissa paintballers gillar att skjuta på förbipasserande bilar. Om du oturen att ha fått bilen hit med ett paintball, inte panik, det kommer att lossna - följ dessa instruktioner för att lära sig hur. Saker du behöver
Rag
Vatten Rengöringsmedel
Visa fler instruktioner
1

Ta en trasa och se om du kan bara torka bort det med lite vatten. Måla används i färg bollar är vattenlösligt (spelarna måste få det ur sina kläder, så det är vettigt) så det borde komma ren lätt.
2

Använd ett milt tvättmedel på färgen, gillar Simple Green. Det är miljövänlig, en bra renare och skonsam mot din billack. Späd med lite vatten och gnugga fläcken ordentligt. Försök rotera trasa i cirklar och trycka ner. Det är bättre att spendera tid och lite armbåge fett snarare än att använda något slipmedel. Du vill inte repa lacken.
3

Använd ett rengöringsmedel med apelsinolja. Om du fortfarande inte har någon tur, prova en renare som har orange olja i den. Oljan bör hjälpa lösa upp färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122184.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.