Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Auto Kratsning Verktyg

High-speed polering är en metod för att specificera bilar, men high-speed polering kan skapa polerrosor och brännskador om det inte görs på rätt sätt. De verktyg som används för putsning varierar. Olika buffert maskiner drivs med olika bränslen, och det finns också olika polering kuddar att välja mellan. Random Orbital Buffer

slumpmässiga omloppsbanor buffert har två olika rörelser. En rörelse är en långsam och cirkelrörelse, medan den andra rörelsen är en kretsande rörelse, enligt Automotive Detailing. Kretsrörelsen färdas något utanför från den centrala punkten. Denna slumpmässiga omloppsbanor buffert orsakar inte en ackumulering av värme, så det finns ingen risk för orbital bufferten kommer att orsaka skador på lacken på bilen.
Rotary Buffer

Den roterande buffert färdas på en mycket högre hastighet och tenderar att stanna kvar i en koncentrerad plats, vilket kan leda till friktion och värme som mjukar upp färgen, enligt Automotive Detailing. Detta kan vara till nytta när du tar bort fel som upptäcks på färgen. Denna process kan orsaka skador på bilens lack om den inte används på rätt sätt.
Kompressor Buffer Tools

Kompressor-drivna buffert verktyg är lättare och kräver mindre underhåll Enligt Automotive Detailing. Men dessa verktyg behöver en bra komprimerad luft källa, som otillräcklig tryckluft bromsar buffert och minskar bufferten vridmoment.
Elektriska Buffers

eldrivna buffertar kräver en vanlig elektrisk källa. Dessa buffertar kan ibland bli skadad och måste repareras lättare än andra polering verktyg. De är också tyngre än tryckluft buffertar.
Buffing Pads

Kratsning kuddar finns i en mängd olika storlekar, enligt Automotive Detailing. Generellt är mindre polering pads önskas eftersom större kuddar orsakar polerrosor och värmeskador med ytterkanterna.
Blending mattor

Blender polering kuddar har naturliga och syntetiska ull fiber . Dessa mixer kuddar är bra att använda när putsning bilar som har en ny lack, som är mer utsatta för nötande polering. Addera vit ull putsdyna

vit ull polering kuddar är de mest aggressiva polering kuddar och bör inte användas på nyare bilar eftersom de kan repa måla. Många av dessa kuddar är belagda med en speciell gel som minimerar luddbildning, enligt Proper Auto Care. Addera Äkta lammull

Äkta lammull är den bästa typ av putsdyna tillgänglig eftersom denna pad innehåller naturliga smörjmedel som kommer att hålla kuddarna mjuka och minska risken dynorna repar lacken. Dessa kuddar är särskilt bra för polering mörk färg, som mikro repor är mer benägna att visa upp.
Skumdynor

Skumkuddar är mindre slipande än ull kuddar och förlita sig mer på värme för polering än gör ull kuddar. Elektroderna bör inte användas med föreningar eller polermedel. Dessa kuddar är bättre för att ta bort skador och repor på bilen. Vissa auto polering kuddar kan absorbera endast en del av den polerande materialet samtidigt det som finns kvar på ytan av kudden, enligt Coastal Tool.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122944.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.