Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort repor från New Car Paint

Daglig användning kan lämna små repor på ny billack. Om repor är inte djupt, kan du ta bort dem, och färgen kommer att se nya igen. Om du inte tar sig tid att ta bort dem, kan de fylla med smuts, vatten och salt från vägen. Detta leder till rost och större problem. Du behöver inte anlita en professionell att måla bilen, är det något du kan göra på egen hand. Saker du behöver
mjuk svamp
Flytande tvättmedel eller biltvätt tvål
Varmvatten
Bucket
polermedel
flytande vax
Mjuk handduk
Show Mer Instruktioner
1

Tvätta bilen med en mjuk svamp och tvålvatten. Du kan använda flytande tvättmedel eller biltvätt tvål blandas i en hink med varmt vatten. Efter tvättning av bilen, låter det torka innan du försöker några reparationer.
2

Köp ett polermedel för att polera repor borta. Denna förening kommer att ta bort ett tunt lager av färg, så välj ett polermedel som har de finaste slipmedel. Addera 3

Tillgång hur djupt repor i lacken. Om scratch är djupt, kommer du inte att kunna ta bort det, men du kan ta bort lätta ytliga repor.
4

Fukta en mjuk svamp, och sätta en liten mängd av polermedel på fuktig svamp.
5

Polera repad yta, med en cirkelrörelse med din svamp. Gör detta bara tills repan försvinner.
6

Tvätta polermedel bort, med hjälp av en biltvätt och vax renare.
7

Häll lite flytande vax på en ren svamp , och tillämpa detta på den repad yta i en cirkelrörelse. Låt flytande vax till dis över, innan putsning området med en ren, mjuk handduk.

.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122943.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.