Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man använder frostskydd Unfrost ett bilfönster

För dem som bor i norr, är isiga vindrutor ett typiskt problem under de kalla vintermånaderna. När du har bråttom, väntar på Windows för att frigöra eller avfrostning kan vara frustrerande. Lyckligtvis kan en antifrys blandningen användas för att påskynda smältningen av isen. Endast ett fåtal hushåll ingredienser behöver tillsättas frostskyddsmedel att förvandla det till en defroster. Saker du behöver
Sprayflaska
frostskyddsmedel diskmedel
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Skapa en blandning av vatten och frostskyddsmedel i sprayflaska. Kvoten bör vara 60 procent frostskyddsmedel till 40 procent vatten. Till exempel, om du vill göra 10 gram lösning, bör 6 ounces vara frostskyddsmedel och 4 gram bör vara vatten. Se till att inte fylla sprayflaska hela vägen som du kommer att lägga till en annan ingrediens. Någon typ av frostskyddsmedel kommer att göra, men en propen-baserade frostskyddsvätska varar längre och är mindre giftig.
2

Häll i diskmedel. Skålen tvättmedel bör vara i ett förhållande av 10 till 1 till lösningen. För varje 10 gram lösning, tillsätt 1 uns av diskmedel. Diskmedel hjälper smälta isen för att lättare skrapas eller sloughed, utanför vindrutan.
3

Låt lösningen sedimentera över natten. Låt inte den lösningen blir för varmt, eller över 80 grader, som skillnaden i temperatur is och lösningen kan orsaka vindrutan spricker.
4

Spraya lösningen på den isiga vindrutan. Applicera lösningen på någon del av vindrutan eller fönster som är iskallt och låt det sitta i en minut eller två. Isen smälter relativt snabbt så att du kan ta bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122945.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.