Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Honda Accord Rengöring & skötselråd

Honda Accord var den första japanska bilen att tillverkas i USA och har visat sig vara en populär modell på den amerikanska marknaden. Bilen har gått framåt sedan det började livet maj 1976 som en tre-dörrars halvkombi och är nu klassad som den nordamerikanska åttonde generationens version av bilen, som är större än de modeller som tillverkas i Europa och Australien, faller i full size bil kategori. Att hålla bilen ren och väl omhändertagna inte bara gör din egen körupplevelse bättre men också tillför värde till bilen om du säljer den. Saker du behöver
läderrengöring eller sadel tvål
rena dukar
Tvättmedel
bilpolish
Dammsugare med bilagor
Visa fler instruktioner
1

Rengör lädersäten en gång i månaden för att hålla dem i gott skick. Du kan köpa en specialitet interiör läder rengöringssats från auto reservdelar butiken, men Honda faktiskt rekommendera att använda sadel tvål för att rengöra lädret. Oavsett vilken produkt du väljer att använda, tillämpa det i enlighet med anvisningarna på den. Glöm inte att rensa ut skreva där sätet uppfyller detta ryggstöd, eftersom detta område är en fälla för skräp.
2

Vacuum mattor en gång i månaden för att avlägsna eventuella partiklar av grus och smuts som har samlats i foten-brunnar. Ta bort mattor och använd rätt infästning på din dammsugare att nå runt pedalerna, i-mellan sätena och runt mittkonsolen. Om det finns några fläckar på mattan köpa en egen matta renare från järnaffären och tillämpa enligt instruktionerna. Dammsug mattorna innan du byter dem.
3

Rengör instrumentbrädan och mittkonsolen med en fuktig trasa, med hjälp av en liten mängd rengöringsmedel för att ta bort eventuella fläckar. När det är torrt, polera upp med en ren torr trasa.
4

Tvätta utsidan av bilen för att ta bort smuts som byggs upp genom dagliga körning. Glöm inte att tvätta hjulen och trim och se till att rengöra torkarna. Låt bilen torka och tillämpa en egen vax päls till det, komma ihåg att polera stötfångare och trim.
5

motorn regelbundet. Den bör ha en fullständig garage service en gång om året, men en gång i månaden bör du kontrollera vätskenivåer och skicket på filter. Håll vätskor laddat upp till den nivå som rekommenderas i din bruksanvisning och filtren byts när de visar tecken på att vara smutsig eller igensatt. Kontrollera att däcken pumpas upp till den nivå som rekommenderas av tillverkaren.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123077.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.