Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Magnet märken från ett rostfritt kylskåp

Rostfria kylskåp blir ett allt populärare apparaten i moderna kök. Som med alla kylskåp är magneter bundna att pryda dem. När magneter placeras på en yta, är damm, smuts och skräp ibland fastnar mellan eller runt magneten och kylskåpet, lämnar en uppbyggnad eller ytslitage på kylskåpet. Även om detta är mindre märkbar på gammaldags apparater, den naturliga polerat och rent utseende av rostfria ytor visar brister och uppbyggnad tydligare. Detta kan lätt avlägsnas, dock. Saker du behöver Sida 2 trasor (mjuk och icke-slipande) katalog rengöringsmedel för rostfritt stål eller polermaskin
Latexhandskar
Visa fler instruktioner
1

bort eventuella magneter från kylskåpet. Även om bara en magnet har lämnat ett märke, är det lämpligt att rengöra hela ytan för en jämn, polerad look.
2

Använd din icke-slipande trasa för att torka av ytan på kylskåpet. Blöt inte det, utan helt enkelt bort damm och smuts som kan finnas på stålet.
3

Sätt på dig latexhandskar. Detta kommer att skydda huden från långvarig exponering för rengöringskemikalier, samt helt enkelt hålla dem torra.
4

Sätt 2 till 3 msk. av din rostfritt stål polermaskin på din andra trasa. Gnugga inte runt och sprida den på trasan, men helt enkelt lämna det som en klick.
5

Tryck sandskädda av din dammsugare eller polermaskin på magneten märken som du försöker eliminera. När det är som tillämpas, försiktigt gnugga trasan ner märket (eller över, efter korn av rostfritt stål). Gnugga inte, men bara tillämpa den försiktigt i det här steget.
6

Använd en torr trasa för att försiktigt gnugga renare i en rak linje med korn av stålet. Håll gnugga den tills den har till synes varit gnidas bort.
7

Tillämpa det rengöringsmedel för rostfritt stål till din första trasa och därefter till ytan av ditt kylskåp.
8

Repeat steg 5 och 6, gnugga lack på det rostfria stålet tills alla överblivna rester och märken magnet är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122591.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.