Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort lukten av ruttna ägg från insidan av en bil

Människor tillbringar ofta en stor del av tiden i sina bilar - köra till jobbet, plocka upp barnen och gå till affären. Dålig lukt kan förstöra en bil ride, men i de flesta fall är dessa lukter är lätta att ta bort. Saker du behöver
Bucket
Vinäger
Våt vac eller dammsugare
Bakpulver
luftuppfräschningsfiltret spraya
Rag eller en svamp
Visa fler instruktioner

1

lokalisera källan till lukten. Ibland livsmedel kan skjutas under bilsäten och bortglömd. Ruttnande mat kan orsaka ägg lukt i bilen, så gå igenom bilen och ta bort allt skräp. Kontrollera under sätena och se till att lukten inte kommer från papperskorgen.
2

Strö bakpulver på bilens golvmattor och matta ytor. Om det behövs, ta bort golvmattorna och vädra ut dem i solen. Dammsug upp bakpulver från mattor. Detta kommer att ta bort bakterier, som kan orsaka lukt.
3

Fyll en hink med 1 dl ättika och 3 dl ljummet vatten. Använd en trasa eller svamp att skrubba sittytor, liksom instrumentbrädan och inredning dörr. Se till att alla bildörrar och fönster är öppna för att tillåta tillräcklig ventilation. Efter ca 10 minuter, använd rent vatten eller en våt-dammsugare för att rengöra vinäger blandningen ut ur bilen. Låt bilen lufttorka i en timme. Lukten ska vara borta.
4

Spray en luftfräschare såsom Febreze på alla ytor. Som ett sista försök att ta bort lukt, använd en spray.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122628.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.