Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra instrumentbrädan och konsolen i bilen

instrumentbrädan och konsolen är två av de mest sedda delarna av din bil, så det gör sedan att du skulle vilja att hålla dem rena. Många människor vet inte det rätta sättet att rengöra sina instrumentbrädan och konsol-de bara torka av dem med en pappershandduk. Men det finns specifika sätt att rengöra och skydda din instrumentpanel och konsol så att de ska stanna i gott skick och ser bra ut hela vägen ner på vägen. Saker du behöver
Handduk
Liquid bilrengöringsmedel
Mircofiber handduk
Varmt vatten
Duk
Tandborste
Vinyl Protectant bespruta
Visa fler instruktioner
Dashboard
1

Blöt en handduk med varmt vatten och torka av instrumentbrädan för att förbereda den för rengöring. Nu spraya på instrumentpanelen med en flytande bil renare, som kan hittas på någon större bil butik. Använd en mjuk trasa för att arbeta med renare i instrumentbrädan. Fortsätt över hela instrumentbrädan. Låt området torka innan vi går vidare till nästa steg.
2

Spray en vinyl Protectant spray på en ren trasa och torka av instrumentbrädan. Fortsätt att spraya och torka tills du har täckt hela instrumentbrädan. Besprutning tyget gör att du kan rengöra din dashboard utan att få någon sprej på vindrutan eller andra områden. Låt den skyddande sprayen att sitta fem till åtta minuter.
3

nu använda en microfiber handduk för att torka av instrumentbrädan. Handduken kommer att ta bort all överbliven damm och partiklar samt ge instrumentpanelen en slät yta. Addera Console
4

att rengöra konsolen, behöver du en tandborste och en allrengöringsmedel rengöringsspray. Spreja delen av konsolen du vill rengöra först. Ta tandborste och skrubba de områden som en tvättlapp inte kan nå. Fortsätt att spraya dessa områden och skrubba med tandborsten förrän du har tagit bort så mycket smuts som möjligt.
5

Efter rengöring med tandborste, ta en liten fuktig trasa och torka av konsolen med trasan. Använd hushållspapper för att avlägsna damm och partiklar som du har plockat upp med trasan. Fortsätt att torka konsolen tills du har torkat upp all kvarvarande smuts och sot.
6

Vid rengöring områden med handduken, vara säker på att spraya handduken och inte konsolen, så att du inte använder för mycket dimma (som kan få överallt). Torka av konsolen med handduken tills det kommer upp ren.
7

Låt området lufttorka. Du kan spraya konsolen med en vinyl Protectant spray för att hålla finish på materialet. Kontrollera att fordonet är helt torr innan du sprayar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122091.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.