Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man håller en svart bil Clean

Många människor ser den svarta färgen på en bil så stilrena. Oavsett märke eller modell, denna färg att många ger bilen med en viss sleekness att andra färger inte kan ge. Men medan detta kan vara en rolig färg att äga, kanske du har upptäckt att det är svårt att hålla rent, som någon ofullkomlighet eller skräp dyker upp direkt. Instruktioner
1

Ta din bil till en handsfree-tvätt station. Dessa är de mest skonsamma sättet att tvätta svarta bil och få smuts och skräp från vägen utanför. Biltvättar som erbjuder sig att tvätta för hand är en riskfylld drag, eftersom man inte kan garantera hur mycket vård och beröring kommer att sättas in i tvätten. Hand biltvättar ofta använder trasor som används och återanvänds. Efter tiden dessa trasor lämnar rester av trasor på de fordon som de torkar. Dessa fibrer dyker upp på svarta bilar lättare än på bilar av andra färger.
2

Wax din svarta bil regelbundet. En bra tumregel är att vaxa den efter varje tvätt. Vax hjälper till att hålla smuts och grime utanför bilen, glans och lyster och täcka upp eventuella repor som redan kan vara i färg. Följ vaxet riktning att korrekt tillämpa för maximalt resultat. Addera 3

tvätta bilen för hand om du inte vill betala för en handsfree-tvätt. Till skillnad från många biltvättar, kan du vara säker på att du kommer att sätta den kärlek och uppmärksamhet till din bil som är nödvändigt för att hålla den ren. Börja med att grundligt blötläggning bilen för att hjälpa flyta bort någon envis smuts.
4

Använd en mjuk borste med tvål och vatten för att arbeta de svåra att nå platser på bilen, såsom de insamlade buggar på grillen och vägen tjära byggts upp under dörrarna.
5

Slutför din tvätt med hjälp av en svamp med tvål och vatten. En viktig idé är att ha ett rent vatten hink och ett smutsigt vatten hink för att du kommer att undvika virvlar runt på den svarta färgen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122162.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.