Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur rensar all-vita skåpbilar

Vans är ett visst märke av canvas utbildare. När du har fått smuts eller fläckar på dina älskade helvita Vans, då du kan ha att spendera lite tid på att försöka återställa dem till sin forna glans. Du kan behöva försöka metoden ett par gånger för att få skorna så vitt som möjligt. Saker du behöver
Stålborste
gammal tandborste
Murphys olja tvål
Flytande tvättmedel
Varmvatten
vit skokräm
Visa fler instruktioner

1

bort snörena från dina Vans och skrubba bort överflödigt skräp som caked på lera med en stålborste.
2

Sätt Vans i tvättmaskinen på en sval tvätt cykel med flytande tvättmedel för att få fram så mycket som den vithet som möjligt. Släng dem inte på en snabb snurr eftersom det kan skada skorna. Addera 3

Tips några droppar Murphys olja på huvudet av gamla tandborste och börja skrubba Vans. Ta ut den helvita färgen genom att rikta fläckar direkt. Använd fasta, cirkulära rörelser för att lyfta upp de färgade patchar.
4

Blötlägg utbildare i varmt vatten och mer flytande tvättmedel för att bli av med fläckar. Låt skorna i blandningen över natten om du kan, skölj dem med rent vatten.
5

torka ut Vans i minst 24 timmar. Därefter bedöma hur mycket av den vita färgen återställs på Vans. Använd den vita skokräm för att täcka särskilda områden där fläckar syns.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123186.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.