Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

DIY Clear Strålkastare

Strålkastare är en nödvändig säkerhetsåtgärd på ett fordon. Mörkerkörning eller körning i dåligt väder kräver strålkastarna att se. När strålkastarna är grumlig, smutsiga eller på annat sätt inte längre är tydlig, lamporna är mindre effektiva. Rensa strålkastarna och ta bort den dystra och gulnat utseende förbättrar kör på natten eller vid dåligt väder samt göra bilen ser mycket trevligare. Saker du behöver
Bucket
Vatten 2 trasor
Bil rengöring tvål tejp
Maskering eller liknande tejp
polermedel
1000 -, 1500 - och 2000-grit våt /torrt sandpapper
Headlight polska
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och tvål. Doppa en trasa i hinken och tvätta strålkastarna för att avlägsna all smuts, lera, smuts och buggar.
2

Sätt maskeringstejp runt varje strålkastare. Lägg tejpen så nära strålkastare som möjligt och samtidigt exponera hela strålkastaren. Tejpen skyddar lacken på bilen medan du arbetar på strålkastaren.
3

Ansök polervax till andra trasa och gnid in den i strålkastaren i 10 minuter. Upprepa proceduren på den andra strålkastaren. Föreningen hjälper lyfta bort fläckar på strålkastarna.
4

Blöt 1000-grit sandpapper med kallt vatten och låt det dra i en minut eller två för att mjuka upp den. Gnid strålkastare lätt, att hålla sandpapper helt blöt medan gnugga. Använd lätt tryck medan gnugga för att förhindra repor. Gnid i två till fem minuter, beroende på strålkastarens grumlighet.
5

Torka av strålkastare med tvätt trasa för att rensa bort sandpapper rester och smuts. Få 1500-grit sandpapper blöt och gnugga lätt för två till fem minuter, och se till att sandpapper fortfarande våt. Torka strålkastare igen och börja slipa med den våta 2000-grit sandpapper. Torka strålkastare igen efter slipning. Upprepa sand-och-torka processen på andra strålkastaren.
6

Polera varje strålkastare med strålkastare polish enligt de polska riktningar. Ta bort maskeringstejpen när du är klar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123076.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.