Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort dekaler och klistermärken på Autos

Oavsett om du precis köpt en begagnad bil och vill ta bort klistermärken på vindrutan eller om du har andra tankar om det bildekal du bara sätta på din bil, det finns flera sätt att ta bort dekaler och klistermärken som inte kommer att skada din bil. De metoder du kan använda för att göra detta krävs tålamod och några lätt att hitta produkter. Denna artikel kommer att förklara hur man tar bort dekaler och klistermärken på bilar. Saker du behöver
Blow torktumlare blad
Razor eller plast skrapa
"Goo Gone" eller annat lösningsmedel
"ScratchX" eller annat märke eliminator
Visa fler instruktioner

1

Peel dekalen långsamt och försiktigt för att inte riva filmen. Det är bäst att prova detta på en varm solig dag eftersom värmen kommer mjuka upp limmet.
2

Använd en hårtork för att värma limmet på dekalen eller klistermärken. Håll fön några inches bort från dekalen och hålla den på låg värme. Håll ett öga på färgen under värmen av fön för att se till att den inte skadas.
3

Använd en produkt som heter "Goo Gone" eller ett annat märke av liknande verkande lösningsmedel för att ta bort envisa klistermärke bitar eller lim som inte kommer att lossna. Om det inte lossnar direkt, kanske du vill lämna lösningen på ett par minuter. Följ tillverkarens instruktioner.
4

Använd ett rakblad försiktigt för att ta bort envisa klistermärken eller dekaler på glas. Var försiktig med rakblad för att inte skära dig själv och använd aldrig ett rakblad på den målade ytan på din bil eftersom det kommer att skada lacken.
5

Använd en plast skrapa bort dekaler och klistermärken på bilar, men vara noga med att inte skada ytan.
6

Använd ett milt polermedel såsom en virvel märke eliminator. Mark Allen i "Popular Mechanics" antyder "Meguiar s ScratchX" för att ta bort små repor. Du kan också använda en renare vax för att lysa ytan efter att ta bort etiketten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122249.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.