Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur kan jag rengöra Bollar Off My Car?

Om du var ett offer för vandalism eller du var bara oturen att parkera bilen för nära spelet, kan paintball stänker på en bil orsakar några större stress. Många bollar är oljebaserade, vilket gör dem svårare att ta bort med hjälp vattentryck ensam. Och om du är osäker på vilken städare är acceptabelt att använda på billack utan att skada det, kommer du att förlora dyrbar tid på att försöka lista ut det medan färgen lägger sig i och blir svårare att ta bort. Lyckligtvis finns det några tips du kan följa för att säkerställa att paintball färgen helt får bort från din bil enkelt och utan krångel. Saker du behöver
Diskmedel
Vatten
Bucket
rengöringsdynans
Petroleumbaserat vattenavstötande spray, såsom WD-40
frottéhandduk
Show Mer Instruktioner
1

Lägg några milda diskmedel till en hink som du fyller den med varmt vatten.
2

Doppa en rengöring pad, såsom en Mr Clean magi Eraser, i blandningen och bestämt dra den över måla splatter. Skölj alla färgrester från rengöring pad omedelbart för att undvika att sprida den oljiga återstoden runt. Fortsätt att ta bort färgen, kom ihåg att skölja dynan varje gång.
3

Använd en petroleumbaserad sprej vattenavstötande, såsom WD-40, på målar splatters som har kvar att sitta på din bil under längre tid, eller som inte får bort helt från tvål blandningen.
4

Buff området torrt med hjälp genast en frottéhandduk eller något annat mjukt material som inte kommer skada bilens lack.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122584.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.