Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Marker Tillfälligt Billack

Ta bort markör från ytor är inte så svårt, även om det ofta tar flera försök, men tar bort markören från yttre färg på din bil utgör ett svårt problem, som du vill ta bort bara markören och inte färgen. Mest markör bort produkter innehåller acetat, vilket kommer att skada lacken på din bil. Använd leveranser från ditt kök och badrum för att ta bort markören från bilens lack och återställa dess yta till en pre-färgade tillstånd. Saker du behöver
vit bomullsväv
helmjölk
Stor frotté handduk
rengöringsmedlet
Bucket
Rena handdukar
Hårspray
Show Mer Instruktioner
1 Mjölk hjälper till att lyfta markör fläckar.

Blötlägg ett vitt bomullstyg med helmjölk.
2

Lay mjölk-indränkt bomullstyg över markören fläck på din bil. Du kan behöva be någon att hålla den på plats för ett ögonblick när du går vidare till nästa steg.
3 frottéhanddukar ofta används i badrummet.

Mätta en stor frottéhandduk i vanligt vatten. Lägg den över mjölk-indränkt bomullstyg. Om handduken är tillräckligt stor förankra den över toppen eller huven på bilen för att hålla båda handdukar på plats. Den våta frottéhandduk applicerar tryck på mjölk-dränkts handduk så att mjölken kan arbeta på fläcken.
4

Låt mjölken och handdukar att sitta på markören fläcken i minst fyra timmar. Kontrollera framsteg för att se om markören fläcken lyfter eller kan torkas av. Häll mer mjölk på bomullstyg, om det behövs, och låta de handdukar att sitta på fläcken över natten.
5

Avlägsna frottéhandduk och mjölk-indränkt handduk från bilen. Torka bilen ner med en blandning av några droppar flytande diskmedel i varmt vatten. Skrubba bort mjölken och eventuellt kvarvarande markör fläck. Följ genom att torka området med en ren handduk indränkt i vanligt vatten.
6 Hårspray är till hjälp för att ta bort bläck och fläckar markör.

Spray aerosol hårspray på eventuella rester av markören fläcken. Buff med en ren trasa för att ta bort markeringen. Följ genom att torka av med vanligt vatten på en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122672.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.