Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort ett husdjur lukt från en bil

Även ridning i bilen kan vara den ultimata spänningen i ditt husdjur dag, städa bilen efteråt är mer än sannolikt inte höjdpunkten på din. Från att obehaglig våt hund lukt till en lurviga följeslagare som inte kunde vänta med att befria sig själv, kan sällskapsdjur lukter lätt bli instängd i slutna i rymden i bilen, ställa in fibrerna i bilens klädsel och hålla lukten hängande för en lång tid. Med hjälp av ett fåtal objekt som du kanske redan har i hemmet, kan du eliminera effektivt dessa lukter. Saker du behöver
Shop Vac
vit vinäger
ren trasa
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

bort allt skräp från bilen att hjälpa till att bli av med allt som kan tänkas hänga på lukter. Släng soporna, och se till att brädorna och säten är klara för rengöring.
2

Vakuum ut på insidan av din bil med en shop-vac eller använd dammsugare på din lokala biltvätt eller bensinstation.
3

lägga golvet mats utanför i solljus för att vädra ut. Drapera dem över en stol eller ett staket och lämna dem för så länge som solljus tillåter.
4

Behandla sällskapsdjur fläckar med en lösning av lika delar vinäger och vatten. Sponge lösningen på området med en ren trasa eller svamp och låt den lufttorka.
5

Strö bakpulver frikostigt hela bilens interiör och låt det stanna där över natten.

6

rulla ner bilar fönstren så att frisk luft kan cirkulera genom fordonet i minst tre till fyra timmar om vädret tillåter.
7

Sug bakpulver i morgon. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122992.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.