Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Aluiminium Wheels & bränsletankar på Semi s

Semi lastbilar är mer än arbetsfordon för lastbilschaufförer. Dessa lastbilar kan tjäna som hem för förare, och de flesta förare tar stolthet i att hålla sina bilar i utställningslokalen skick. Semi lastbilar kan förses med en mängd olika delar för att göra dem så unika som sina förare. Eftermarknaden aluminiumdelar göra även den mest vanligt utseende lastbil sticker ut, och polering hjulen och tankar är ett enkelt sätt att hålla en lastbil ser sitt allra bästa. Saker du behöver
Slang
Stålull
Metal grill borste renare
Metall
mjuka trasor
Aluminium polish
Putsduk
Spray wax

Visa fler instruktioner
1

väta ytan av aluminium med slang och skrubba bort all vägsmuts och skräp med en stålullskudde. Flytta stålull i små cirklar över ytan, arbetar runt remmarna på tanken och muttrarna på hjulen. Använd borsten metallgaller att skrubba bort all uppstoppad på materialet. Skölj med rikligt med rent vatten.
2

Häll en liten mängd metall rengöringsmedel på en mjuk trasa och gnugga över hela ytan av tanken. Arbeta långsamt, gnugga i en cirkulär rörelse, från framsidan av tanken på baksidan. Flytta till hjulen, städning varje hjul med en ny trasa. Vira trasa över fingret för att komma in i svåra att nå områden.
3

Torka ett tunt lager av aluminium polish över tanken och över varje hjul, och se till att få den polska på varje yta, för även polering. Börja vid den bakre förarsidan hjul, arbetar runt till passagerarsidan för att låta vaxet gott om tid att torka.
4

Gnid putsduk kraftigt över aluminium, när polska har torkat. Håll trasan mot handflatan och tryck bestämt nedåt, som arbetar i samma cirkelrörelse som du gjorde för att rensa tankarna. Mircofiber dukar fungerar bäst, eftersom de tar bort polish utan att repa den känsliga aluminium yta.
5

Spray ett lager vax över de polerade fälgar och tank för att skydda dem. Låt vaxet torka i minst 30 minuter, torka sedan bort överflödigt vax med en ren trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122737.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.