Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Måla Splatters Från en Auto

Det finns flera anledningar till varför du kanske hitta målar stänker på din bil. Om ditt hus målades eller en granne målade sitt skjul medan bilen var på uppfarten, så kanske du vaknar hitta måla splatters dekorerar huven. Med lite hårt arbete och ansträngning, kan du enkelt ta bort färg stänker. Saker du behöver
Förpackning bandet
Tvättsprit
Ren bomull handdukar /dukar
Goo Gone
Clay bar
Soap
Vatten
Wax

Visa fler instruktioner
1

Isolera platsen där färgen stänker är genom att täcka området med packning tejp. De produkter du använder kan skada tydlig överrock färg som används på din bil, men detta kommer att minska risken för att det ska hända. Så länge du är försiktig, bör du inte göra någon skada på auto.
2

Place tvättsprit på alla målar splatters och gnugga alkohol med en ren handduk eller trasa. Ju hårdare du gnuggar, desto mer färg skulle lossna din bil. Du kan också försöka skrapa på ytan av färgen med nageln, när det smörjs av alkoholen.
3

bort mer färg stänker genom att tillämpa Goo Gone. Goo Gone har en vidhäftande egenskap som tar bort färg utan att lämna några klibbighet eller rester. Den har också en ren, fräsch doft och är lätt att rensa bort. Applicera Goo Gone till färg splatter, låt det sitta en stund och sedan torka bort det.
4

Använd en lera bar för att ta bort all färg stänker kvar, om du har någon. Clay barer är tillgängliga från de flesta återförsäljare, men du kan också hitta en från några bildelar butiker. Leran Baren är täckt i en extremt klibbig substans som skalar färgen stänker rätt av bilen.
5

Rengör bilen med tvål och vatten för att avlägsna alla spår av de produkter som används för att ta bort färgen stänker. Låt bilen lufttorka, eller försiktigt polera bilen ren med en torr trasa. När bilen torkar helt, tillämpa en beläggning av vax till ytan för att skydda det arbete du just gjorde.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122390.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.