Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort kaffefläckar på en Chrysler minivan

Att ha en kopp kaffe tillsammans för enheten hjälper dig lätt in i din arbetsdag eller göra en eftermiddag skytteltrafik barnen runt roligare. Allt som krävs är en bula eller snabbt stopp för att spilla kaffe i din Chrysler minivan. Använda några leveranser som kan hittas i ditt hem eller garage, kommer du att kunna ta bort dessa fläckar och återställa bilens interiör till sin före-färgade tillstånd. Saker du behöver
bomullsdukar
Vit vinäger
Sprayflaska
Glasrengöringsmedel
ren handduk eller trasa
läderrengöring (tillval) katalog mjuk borste
Bakpulver
Dammsugare
Visa fler instruktioner
1

Blot upp kaffe spills på golvmattor med ren, absorberande bomull dukar. Vrid tyget till en ren avdelning, eller använd en ny duk, och fortsätter att utplåna tills du suga upp så mycket vätska som möjligt.
2

Häll rak vit vinäger i en sprayflaska, sedan spraya direkt på kaffe-färgade mattan, väter det grundligt. Låt detta sitta medan du sköta klädsel, ratten lock, eller någon annan plast eller vinyl yta där kaffet landade.
3

Spray glas på vinyl eller hårda plastytor inuti din minivan. Använd en ren handduk eller trasa för att torka bort glaset renare, kaffe fläck och det bildas klibbiga rester. Tryck trasan ner i sprickor i sittdynan så att du får alla kaffe. Om du har lädersäten i din Chrysler minivan, använd läderrengöring på dem, i stället för fönsterputs.
4

Placera ett bomullstyg på toppen av ättika-dränkts kaffe fläcken och torka upp fukten. Vänd dig till en ren del av trasan och fortsätter att utplåna tills det finns inget mer överföring.
5

Strö bakpulver på långlivade kaffefläckar på mattan och arbeta in den med en mjuk borste. Låt bakpulver att sitta i mattan fibrer för 10 till 15 minuter.
6

Dammsug bakpulver ur mattan, med hjälp av din dammsugare.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122629.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.