Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Målade Wheels

Broms damm, vägsmuts och annat skräp kan göra dina målade fälgar ser tråkig och grå. Hjul kan bli grå eller svart i områden. En ny bil kan plötsligt ser inte så tilltalande på grund av smuts på fälgar eller täcker. Din bil kan ha målade fälgar eller hjulsidor, men alla rengörs på ett liknande sätt. Lyckligtvis kan du rengöra målade fälgar själv i en kort tid och med billiga varor, som en del av den totala vården för att bibehålla utseendet på din bil. Saker du behöver
Wheel Cleaner Review trädgårdsslang
Diskmedel
Automotive rengöringssvamp
Visa fler instruktioner
Instruktioner
1

Köp en renare som är specifik för din fälg eller locktyp inom fordonsindustrin avsnittet på din lokala butik. Läs ryggen på flaskorna noggrant och välj en som säger att det är säkert för alla fabriken och typer hjul. Vissa produkter är gjorda för metall fälgar och andra är specifikt för målade ytor.
2

Skölj av löst skräp på en av dina målade fälgar med en trädgårdsslang. Använd lågt vattentryck när du sköljning för att förhindra skador på lack eller klarlack. Addera 3

Fyll hinken med ¼ kopp diskmedel och varmt vatten. Ta din bil rengöring svamp och mätta den i ditt vatten-tvål blandning. Börja torka försiktigt på fälg eller hjul. Se till att du kontrollerar din svamp ofta för tungt skräp och skölj omedelbart med rent vatten från trädgårdsslangen för att förhindra ackumulerad smuts från repa målade ytan.
4

Skölj din fälg eller hjulsida ordentligt på ett lågt tryck inställning med din trädgårdsslang.
5

gå vidare till nästa fälgen och upprepa rengöringen steg med tvål-vatten-blandning. Rengör alla dina målade hjul en efter en.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122455.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.