Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Ta bort Skunk Lukt från bil

Att slå en skunk är en av de mest obekväma problem som du kan stöta på. Den lukt som en skunk avger kan krypa in i insidan av en bil efter Critter är drabbade, och lukten kommer att dröja för mycket ett tag, ibland även veckor! Det finns många teorier om hur man tar bort skunk lukt från människokroppen, men från en bil? Det är ett helt annat ämne helt och hållet. Lösningar för att ta bort Skunk Lukt

bort skunk lukt från en bil kan vara knepigt, och det kan kosta en del pengar, men det är inte på något sätt omöjligt. Det finns några enkla steg som kan vidtas för att avlägsna den äckliga lukten från ett fordon. Det första steget att ta är att tvätta däck och insidan av bilen med ättika. Mängden vinäger användas skall inte skona. Torka bilen ner ordentligt med det. Detta kommer att bidra till att minska lukten och sterilisera bilen, vilket gör det svårare för dofter dröja. Det kommer inte att utplåna lukten helt fast.

Nästa steg är att använda en kommersiell renare och torka bilen ner igen. Återigen bör en stor mängd av den renare användas. Några bra rengöringsmedel är "Skunk-Off," en renare som kan köpas på ett husdjur klinik eller djuraffär, eller "Kids n 'Husdjur All Purpose Lukt och lukt Remover." Det senare kan köpas på de flesta butiker i drygt fem dollar. Efter att ha använt en kommersiell renare, avsluta lukten med hjälp av någon form av doftande och lukt-avlägsna aerosol. Detta bör avsevärt minska lukten och hålla den från kvardröjande. Ett annat steg som kan vara användbara är att använda Pine-sol inne i bilen och på däcken, eller med hjälp av en blandning av tio procent blekmedel och nittio procent vatten.

Detta steg-för-steg system bör avsluta lukten av en skunk i en bil för gott. Dessutom kan den användas på samma sätt i ett hem. Om en lukt kvarstår efter att använda detta system, upprepa det, och se till att rengöra mycket noga. Lukten en skunk avger är en av de mest potenta naturliga dofter i världen.
Vanliga missuppfattningar

En vanlig missuppfattning avseende skunk lukt är att det kan vara avlägsnas med användning av tomatjuice. Medan en tomatjuice bad kan arbeta med människor, kan det inte fungera på en bil, och den mängd saft som skulle behövas för att eliminera alla skunk dofter skulle vara mycket kostsamt och tidskrävande, även om det fungerade. Sätta tomatjuice i en bil kan orsaka extrem färgning, och lukten skulle vara otroligt önskvärt. Med hjälp av metoden ovan är allt som behövs.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122371.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.