Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur får Skokräm Off Car Windows

Kanske du försökte sälja din bil. Kanske du försökte marknadsföra en händelse. Kanske någon torkade hans eller hennes sko hela ditt fönster. Oavsett anledning, kan få skokräm bort av ett bilfönster ibland vara lätt och andra gånger något knepigare. Det beror helt på hur länge skokräm har varit på ditt fönster, torkning och härdning. Det viktiga är att ta bort så mycket av skokräm som du kan utan att skada glaset. Saker du behöver
1/4 kopp vit vinäger
1 msk majsstärkelse
1 Quart varmt vatten
Stor sprayflaska
Mjuk trasa
Ensidig rakblad

Visa fler instruktioner
1

Blanda 1 msk majsstärkelse med 1/4 kopp vit vinäger. Tillsätt blandningen till en spray flaska fylld med en liter varmt vatten. Sätt tillbaka locket på sprayflaska och skaka kraftigt.
2

Spraya blandningen på fönstret där skokräm är. Mätta glaset och täcka fönstret helt. Låt det dra i 30 minuter.
3

skrubba bort skokräm med en mjuk trasa, torka bort vinäger och majsstärkelse blandningen. Beroende på hur torkas på showen polish är, kommer du att kunna ta bort en hel del av skokräm eller en hel del av det. Skrubba hårt för att ta bort så mycket skokräm som möjligt.
4

Touch fönstret försiktigt med fingret. Se till att glaset är fortfarande våt från vinäger /majsstärkelse blandningen. Försiktigt skrapa skon polera bort från ytan av glaset med en enkelsidig rakblad. Börja längst upp av glaset och kratta bladet nedåt för att få mer inflytande. Den skokräm ska komma omedelbart.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122896.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.