Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren rost från Wheels

Rost kan bygga upp dina hjul metall bil ganska lätt, speciellt om du hamnar hålla den använts på ett tag. Rost kan särskilt bygga upp i sprickor runt ekrarna där ljuset inte komma in och vattnet kan bygga upp. Om du är någon som gillar att hålla bilens utseende, kan detta vara ett stort problem. Svårigheten att rengöra rost off beror helt på hur mycket som har byggts upp på hjulen. Saker du behöver
trädgårdsslang
skurning pad
Varmt vatten
rena dukar
WD-40
Naval Jelly
Hög koncentrera all-purpose Steel Cleaner Review ull /stålborste
Visa fler instruktioner
1

Tvätta och torka hela ytan av hjulen, en trädgårdsslang kan fungera bäst. Torka bort all smuts, pollen, bromsdamm och annat som kan vara på hjulen tills det finns ingenting men det rostar sig på fälgar.
2

Skrubba ytan av hjulet med en våtskrubbning pad, sedan tvätta bort hjulets yta med varmt vatten. Om du inte får all rost utanför detta sätt tillämpa oljeaerosol såsom WD-40 till ytan och torka bort så mycket rost som du kan med antingen en trasa eller skrubbning pad. Om du lägger tillräckligt med möda på det, kanske du kan få all rost bort.
3

Använd naval gelé på någon rost som ännu inte avlägsnas. Applicera gelén till en trasa och gnugga gelé i rost med trasan. Applicera WD-40 en gång efter tvättning, och torka av hjulet med en ny duk.
4

Prova ett allrengöringsmedel som är mer koncentrerad och surare än de flesta rengöringsmedel. Spraya renare rikligt på en del av hjulet och låt det sitta i ca 30 sekunder innan du torkar bort det. Låt inte renare sitta för länge, eftersom det kan möjligen skada själva hjulet.
5

Byt till en hård, slipmaterial för att skrubba bort alla extremt tuff rost. Stålull eller en stålborste kan arbeta med mycket vatten på hjulets yta, du kan också använda en skrynklig boll av aluminiumfolie indränkt i läsk. Tvätta ytan med rent vatten efter tvättning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122415.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.