Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av gas lukt från en bil

En gas lukt i en bil kan vara kraftfull. Denna lukt kan göra dig och din familj sjuk eller har en obehaglig rida och förstöra klädseln i bilen. Om du av misstag hällde lite bensin i bilen eller om du har en liten gasläcka, kan du ta bort lukten så att du inte är sjuk när du kör till jobbet, skolan eller affären. Du kanske redan har de verktyg i ditt hem för att bli av med gas lukt. Saker du behöver
baby oilWashclothBowl varm waterDishwashing soapCarpet pulver
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen helt. Ta bort allt skräp, någon produkt som inte hör hemma i bilen och viktiga papper eller kvitton. Om du har en gas kan i bilen, rengöra utsidan av den och placera den i bagageutrymmet.
2

Rub babyolja på utspilld bensin fläckar på klädseln och mattan. Babyolja kommer att ta upp gasen från bilen och bidra till att minska stanken. Eftersom gasen har en olja bas, hjälper en annan olja för att bli av det. Addera 3

Ta din tvättlapp och doppa den i skålen med varmt vatten. Försiktigt gnugga varmt vatten in i gas-spots. Doppa tvättlapp i det varma vattnet igen och torka av klädsel liksom mattan. Detta kommer att bidra till att avlägsna lös smuts eller skräp.
4

Pressa en dime-size mängd diskmedel på din disktrasa. Använd en cirkulär rörelse för att arbeta tvålen i din klädsel eller matta där gasen fläckarna var belägna. Detta kommer att föra ut oljor i babyolja samt gas.
5

Skölj tvättlapp i varmt vatten och vrid ur den. Du vill att alla tvålrester utanför duken. Torka sedan diskmedel ur mattan och stoppning. Skölj ur duken och upprepa till dess att all tvål avlägsnas. Låt torka innan du går vidare till steg 6.
6

Strö mattan pulver över sätena och mattan i bilen. Låt denna sitta i ca 10 minuter, sedan vakuum upp. Var noga med att ta bort allt pulver. Upprepa denna process om du fortfarande har en antydan av gasen doft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122212.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.