Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av Dog Lukt i en bil

Om du har en tendens att ta din hund ridning i bilen, får han eller hon har lämnat efter sig en lukt som en påminnelse om sin bil ride. Våta hundar, speciellt, lämna en doft som är dominant och vidrig. Om du någonsin har fångats i regnet med en hund, är chansen att din bil stinker av en våt husdjur lukt. Det finns många lösningar för att absorbera denna lukt och de kommer inte att bryta banken. Saker du behöver
Luftfräschare
Bakpulver
Charcoal
Bröd
Carpet schampo
Visa fler instruktioner
1

Spray insidan med en luftfräschare. Detta är bara en snabb fix och kommer bara maskera den ursprungliga hunden lukt. När blommig doft blad, lukten returer. Du måste eliminera lukt, inte dölja det.
2

Absorbera lukt med bakpulver. Placera små skålar med bakpulver på bilens brädorna och låt stelna över natten. Om hunden lukten är stark kan du behöva upprepa bakpulver behandlingen ett par gånger.
3

Skjut en bricka av träkol briketter under sätena. Krossa träkol briketter upp och lägg dem i en liten bricka eller fat. Om du är säker på att de inte kommer att glida runt och göra en enda röra, kan du lämna dem i bilen. Om inte, använd samma metod som med bakpulver.
4

Place skivor bröd på bilbarnstolar. Placera brödskivorna på en pappershandduk för att undvika smulor i din bil. Låt brödet över natten, och sedan kasta den till fåglarna.
5

Shampoo interiören. Om allt annat misslyckas, kan detta vara ditt enda alternativ. Använd en god kvalitet schampo husdjur lukt och rengör insidan ordentligt. Öppna alla fönster och dörrar och låta bilen luften ute på en fin solig dag.
6

Sätt filtar på era platser när du ta ditt husdjur med dig. Ta filtar efter varje åktur och tvätta dem. Behåll gamla handdukar i din stam, i fall du fastnar i regnet. Torka husdjur och sätta de våta handdukar i en plastpåse i bagaget.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122156.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.