Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ta hand om Pontoon vinylsäten

Vinyl platser på pontonbåtar utsätts för alla typer av väder i en marin miljö. Detta innebär sätena behöver särskild vård eller kommer de inte stå upp till elementen, så länge som de borde. Ponton säten måste hållas rena och torra. Den tid du spenderar behålla era platser ponton vinyl kommer inte vara bortkastade eftersom det blir lättare att undvika fläckar och skador än vad det blir om du väntar tills det finns ett problem. Saker du behöver
Bucket
Varmt vatten
mjuka trasor
mjuk pensel skrubba Handdukar borsta
Vinyl-skyddande spray med UV-skydd
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med varmt vatten och doppa mjuk trasa i vattnet. Vrid ur överflödigt vatten och torka av sätena. Torka säten med en mjuk, absorberande handduk. Detta bör göras en gång i veckan eftersom det kommer att förhindra missfärgning och djupare problem rengöring.
2

Häll en tesked diskmedel i hinken och fyll den ungefär halvvägs med varmt vatten. Detta är för tillfällen då sätena behöver en djupare rengöring än enbart vatten kan erbjuda.
3

Doppa skurborste i tvålvatten och låt överflödigt vatten rinna av.

4

Skrubba ytan på vinyl betala extra uppmärksamhet till djupt smutsade fläckar och linjer söm.
5

Torka av vinylen med en ren, absorberande handduk.

6

Mist vinyl-skyddande sprej över ytan av vinylsäten. Låt det dra i 5 till 10 minuter, skrubba alla ytor fläckar på sätena, och sedan torka sprayen med en mjuk trasa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122484.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.