Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Winter Car Icke-Vatten Rengöring

Vintern är en kylig säsong att spruta kallt vatten på din bil, när detta skulle kunna frysa dina dörrar och stänga fönster. Men ibland måste du få salt och grus från bilen för att förhindra korrosion. Vatten bevarande oro är också en anledning att överväga vattenlöst biltvätt, som en kommersiell biltvätt kan använda upp till 100 liter vatten för en enda bil. Om du letar efter ett sätt att rengöra din bil på vintern inifrån och ut utan vatten, har du alternativ. Exteriör

Använd en yttre, vattenlösa produkt biltvätt, vilket många företag producerar i sprej eller wipe-on/wipe-off former. Vissa är utformade specifikt för sin miljövänlighet. Andra används industriellt på fordonsflottor. Dessa produkter tar bort grus och skräp och lämna Klar och ren. De tar oftast mer arbete och putsning än en hink med vatten med diskmedel och en slang, men de gör jobbet och kommer inte att frysa upp medan du arbetar med dem. Förutom att använda mindre vatten, de produkter som är särskilt utformade för miljön är fri från gifter som kan hamna i vattendelare. Auto vax kan appliceras normalt efteråt, utan restriktioner. Det finns också speciellt framtagna egenutvecklade produkter som kommer att rengöra och polera det yttre i ett steg.

Auto glas, använd ammoniak-baserade produkter. Som ett alternativ, vit vinäger (utspädd till hälften med vatten) i en sprayflaska rengör också utmärkt. Spraya på att belägga glaset och gnugga bort med tidningen. Addera Interiör

Vakuum ut skräp och damm från klädsel, mattor och streck med en shop-vac eller annan vakuum med slang bifogad fil. En vinklad munstycke ger tillgång till trånga utrymmen.

Interiör auto glas och speglar kan rengöras med samma rengöringsmedel (ammoniak eller vinäger) som yttre glas. Interiör bilhandlare sprayer är vatten gratis och kan användas direkt på vinyl instrumentpaneler eller ytor läder. Spraya först på en trasa och använd trasa för att rengöra ytor.
Däck och fälgar

Rena däck genom att först se till att de är coola, ta bort allt löst skräp , och tillämpa ett syntetiskt rengöringsmedel. Skrubba däck med en mjuk trasa, en liten borste är till hjälp för att få skrymslen. Kontrollera instruktionerna för att se om den produkt du har valt kan även användas på fälgar. Citrus-baserade kan bil rengöringsmedel användas på både däck och fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122613.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.