Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Gör det själv Bil textilklädsel Rengöringsmedel

Bilbarnstolar kan bli smutsig snabbt, som ryttare är ständigt på språng, dra in smuts och skräp, för att inte tala mat och dryck som kan spillas lätt. Medan detaljhandeln produkter finns att rena bil textilklädsel, kan dessa vara kostsamt. Överväg att använda en hemmagjord rengöring produkt som fungerar lika effektivt som konsumentprodukter, till en bråkdel av kostnaden. Vinyl bilstol Cleaner

Rengöring vinylklädsel kräver omsorg, och många detaljhandel rengöringsmedel kan repa ytan och lämnar tyg sprött. Istället gör en enkel rengöring lösning i en sprayflaska, bestående av 2 dl vatten och 10 droppar flytande diskmedel. Spraya direkt på vinyl och torka bort med en mjuk trasa. För envisa fläckar, spraya lösningen direkt på fläcken, låt sitta i fem minuter, sedan skrubba bort med en mjuk borste. Diskmedlet fungerar bra i att eliminera smuts och uppbyggnad, utan att lämna ränder eller över-torkning av vinyl.
Textilklädsel Cleaner

bilsäten klädda med tyg, använd en enkel lösning av 2 dl varmt vatten och 2 tsk tvättmedel. Doppa en trasa eller trasa i blandningen, pressa ut överflödigt. Arbetet fläcken genom att gnugga i små cirkelrörelser, upprepa om det behövs. Häll inte den flytande blandningen på fläckarna, eftersom detta kan skada elektriska komponenter i bilen och även skapa och mögel som kan lämna din bil lukta obehagligt. Denna lösning fungerar bra på alla tyg kupén, inklusive mattan och stoppade paneler på dörrar.
Fläckborttagning

Vissa fläckar kräver lite mer vård än vad en allmän rengöring lösning erbjuder. För krita fläckar, skrapa bort så mycket av krita som möjligt med den matta sidan av en smörkniv, häll sedan 1 kopp vatten i en sprayflaska, följt av fem droppar flytande diskmedel. Spraya direkt på fläcken, låt in i en minut, sedan skrubba med en mjuk borste. Detta tar bort krita fläcken utan att lämna en oljig återstod bakom.

Bensin fläckar kan tas bort genom att hälla en kopp vatten i en sprayflaska, följt av 3 tsk vinäger och fem droppar flytande diskmedel. Spraya direkt på fläcken och arbeta in med en mjuk borste. Tvättmedlet kommer att arbeta bort fläcken, medan ättika kommer att arbeta för att neutralisera lukt.

Läppstift kan tas bort genom att tillämpa en icke-gel tandkräm på fläcken och arbeta in med en tandborste eller mjuk borste. När fläcken har avlägsnats, torka med en fuktig trasa för att samla överflödigt tandkräm rester.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122368.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.