Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska Chrome och ta bort rost

Inget uppmärksammar din bil som blanka, rostfria krom. Med ålder och brist på omsorg, blir krom smutsiga och kan framkalla rost. Borttagning av rost så snart som möjligt är absolut nödvändigt för att stoppa permanenta skador. Chrome polish finns i vätskor eller pasta, med de flesta polymerer, som bekläder krom med en skyddande rest skapar en barriär mellan det och oönskade fläckar. Det finns krom polermedel som är skonsamma, polering bort lättare repor och fläckar och grittier är utvecklade för att ta bort rost och större repor på krom yta. Saker du behöver
Biltvätt tvål
vatten
Handdukar
frottéhanddukar
Cotton applikator pads
krompolish
stålullskudde
Visa mer Instruktioner
1

Flytta din bil i garaget eller ett område som är skumma innan du börjar arbeta på krom och rost. Detta kommer att hjälpa krompolish torkar för snabbt, vilket gör det lättare att ta bort.
2

Rengör kromade område som du kommer att arbeta på, tvätta bort all smuts, sot eller sand som ytterligare kan skada Chrome som du gnuggar på den. Låt krom torka helt innan du applicerar krompolish.
3

Använd en bomullstuss applikator att tillämpa krompolish, t.ex. en frottéhandduk eller bomullsrondeller polering avsedd för applicering bilvax eller polish.
4

Applicera en liten mängd krompolish till applikatorn och börja arbeta på den rostiga Chrome genom att gnida krompolish i en cirkelrörelse. Arbeta på små delar i taget kommer att göra detta arbete lättare.
5

Polera krompolish av krom med en ren handduk när polska vänder disigt och innan det torkar eller härdar helt, eftersom det är mer benägna att streak och är svårare att ta bort.
6

Gnid en våt, hushåll, stålull skursvamp försiktigt över rostiga området, om krompolish inte ta bort rost. Arbeta skurkudde i cirkulära rörelser på rostiga området tills rosten är borta, var noga med att arbeta med en fuktig trasa. Rengör området med en våt trasa, avlägsna eventuella rester av rost och tvål innan mer krompolish.
7

Applicera mer krompolish din polska applikator och upprepa ansökningsprocessen. Polera krompolish bort när den är klar och krom bör nu vara polerat och rost-fri.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122630.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.