Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Rain X använder

Rain-X är ett glas behandling som är tänkt att ge dig bättre synlighet när du kör. Samma teknik som användes för att utveckla vattenavvisande produkt för vindrutor har gett upphov till produktion av ECOLAB första kompletta yta skyddsmedel. Den kommer att behandla bilens glas, trim, färg och krom. Rain-X Original Glasbehandling

Rain-X är en vätska och bör tillämpas med en torr trasa en ren vindruta. De flytande torkar till en dimma som har en något vitt utseende. Du tar sedan en annan ren, torr trasa för att putsa din vindruta. Då den är inställd att stöta bort vatten, snöslask eller snö. ECOLAB säger att de är, "världsledande inom vatten-och mark-repellerande teknik för bilglas."
NYTT Rain-X ® X-treme CleanTM

ECOLAB rapporter som Rain-X är tänkt att vara bra på att ta buggar, smuts och skräp från off av ditt fordon. Det är också tänkt att ta haze och missfärgning av klar plast och strålkastare. Denna nya Rain-X Produkten är tänkt att göra det lättare att se vägen när du kör och även förbättra prestandan för dina vindrutetorkarna.
Rain-X Latitude ® torkarblad

Dessa nya torkarblad som har utvecklats av ECOLAB är utformade för att fungera bra i regn, snö och slask. Dessa vindrutetorkare bör användas på standard eller skovlar Vindrutetorkare som är de ursprungliga på din bil. Rain-X Latitude ® torkarblad kommer förinstallerad med en liten j-hakadapter. Båda knivarna är utrustade med en multi-adapter som ska användas med en bajonett, sidstiftet och stora j-krok torkararmarna blad. Dessa vindrutan torkarblad gjordes för att få en kontur design som är tänkt att utöva påtryckningar jämnt längs dina knivarnas hela längd. Dessa Rain-X Bladen består av en blandning av grafit belagd gummi. De kommer också med en inbyggd aerodynamisk spoiler. Syftet med denna enhet är att minska buller, drag och vind hiss.
Bug & Tar Förtvätt Gel

Rain-X-produkt har utvecklats för att bli av svåra fläckar på ytan av ditt fordon. Denna gel gjordes för att klamra sig fast vid bilens yta och är tänkt att lösa fågelspillning, insekter och tjära. Du kanske vill tänka på att använda denna produkt på din bil när du tar en lång road trip. Du kan använda Bug & Tar Förtvätt gel på de yttre ytorna av plast, metall och glas. Enligt ECOLAB, kommer du inte att göra någon skrubbning. Du bara spraya denna formel på, låt den suga in och sedan torka bort det.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122820.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.