Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren metallbehållare Gas

Med glömska, kan en bränsletank blivit rostig, smutsig och full av slam. Det bästa sättet att rengöra tanken är ett flera steg som rensar bort föroreningar och tätar metall mot nya korrosiva material som kan orsaka att tanken rostar eller skadas igen. Vid rengöring en tank metall bränsle, är det viktigt att vidta alla säkerhetsåtgärder. Arbeta alltid på en väl ventilerad plats eller utomhus, och bära lämplig skyddsutrustning. Saker du behöver
Sifon
Gas-säker behållare
Ratchet set
trädgårdsslang Flighter Long metall kedja
saltsyra
Gummihandskar
Ögonskydd
Tank sealer
Visa fler instruktioner
en

Sifon eventuell gas inuti tanken i en behållare säkert för användning med gas. Kasta bränsle om det är förorenat, eller ställ den åt sidan om det är säkert för återanvändning.
2

Lossa bränsleledningarna leder från tanken till motorn. Skruva loss tanken från fästena som håller tanken på plats, och ta det till en ren och plan yta.
3

bort bränslet avsändare från toppen av tanken genom att vrida det moturs tills den lossnar. Om bränslegivare raster, kan du enkelt ersätta den med ett nytt när tanken är ren.
4

Skölj tanken med en trädgårdsslang. Placera en lång kedja inne i tanken när den är full av vatten och skaka runt för att lossa rost. Vänd tanken över och tömma den på vatten och några stora bitar av smuts eller skräp.
5

Sätt på ögonskydd och gummihandskar. Fyll tanken ungefär en tredjedel av vägen fullt med vatten. Lägg ungefär en fjärdedel av en gallon av saltsyra till vattnet. Slosh vattnet runt i tanken tills syran når alla väggar inne i tanken. Häll ut blandningen. Upprepa processen tills vattnet kommer ut rena.
6

Fyll tanken med vatten och tillsätt en halv liter syra. Låt tanken att blöt över natten.
7

Häll en liter tank sealer inuti tanken. Slosh förseglaren runt tanken tills alla väggarna i tanken är belagda med lösningen. Dränera överskott sealer utsidan av tanken innan den torkar. Vänta två till fyra dagar före tankning tillbaka inne i tanken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123108.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.