Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren vita lädersäten

Skiljer sig från jordnära, rustikt och naturligt-tonas läder, ger vitt läder en känsla av exotisk lyx. Tyvärr den vita färgen gör smuts och fett desto mer uppenbart, vilket gör det nödvändigt att rutinmässigt rengöra vitt läder. Rengöring av bilens säten var tre till fyra månader kommer att se till att det vita lädret förblir ljusa och friska. Saker du behöver
Vacuum
WD-40
rena dukar
Leather Cleaner Review Vitt läder polish
Visa fler instruktioner
1

Använd en bil eller handla vakuum för att grundligt ta bort allt löst detritus från bilsäten.
2

Ta bort eventuella mörkare fläckar, t.ex. från kaffe eller bläck, med WD-40. Spray WD-40 på fläckarna och låt WD-40 för att mätta fläcken för fyra eller fem sekunder. Torka bort WD-40 med en ren, torr trasa. Upprepa denna process om några fläckar kvar.
3

Spray sätena med en jämn imma av hög kvalitet, spray-on läderrengöring. Använd inte ett rengöringsmedel som är silikon-baserade eftersom de kan skada vitt läder avslut. Använd inte en renare som har oljor eller vaxer, eftersom detta kan lämna en rest som drar till sig smuts. Torka sätena ner med en ren, torr trasa. Arbeta i cirkulära rörelser, med ett lätt till måttligt tryck och vika över eller byta ut tyget när den blir smutsig.
4

Polera läder med vita skinn polish. Applicera ett lager av läder polish på säten med en ren trasa. Arbeta i cirkulära rörelser. Låt polish sitta i 10 minuter. Buff resterande polera med en ren, torr trasa. Polska ljusnar och ge ytterligare näring till lädret.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122661.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.