Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Så här ansöker Car Wax

Många bilägare tvättar sina bilar i en kommersiell biltvätt, kör det genom cykler, och räknar med att det kommer att vara tillräckligt för att göra bilen förblir blanka och vackra. Med tiden kommer dock föroreningar och elementen ta en vägtull på din bils lack om du tar dig tid att vaxa den då och då. Tillämpa vax ordentligt tar lite tid och ansträngning, men det är värt det i längden. Bilvax skyddar lacken från elementen och gör ditt varumärke bilen ser ny längre. Saker du behöver
bilschampo
vatten
karnauba
bilvax minst fem mikrofiber
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen grundligt för hand med bilschampo (eller diskmedel) och vatten, eller i en automatisk biltvätt. Skölj och torka bilen mycket noga för att förbereda sig för vaxning. Städning är ett nödvändigt steg - annars kommer du att fånga smuts och annat skadligt skräp under vaxet
2

Dip mikrofiberduk i behållaren med karnaubavax bilvax.. Du kommer att börja med ett belopp om storleken på en halv dollar mynt.
3

Rub vax över huven på bilen i ett tunt lager. Flytta vaxet över varje avsnitt, gnugga det i små cirklar lite bredare än din hand. Re-doppa trasan i behållaren med vax som är nödvändigt.
4

Vänta ett ögonblick, så att vaxet att bosätta sig i en bit. I svalare temperaturer här kommer att ta en stund längre än i varmt eller hett väder.
5

Gnid en ren mikrofiberduk över vaxet i breda cirkulära rörelser. Du ska plocka upp överflödigt vax samt föra ut shine nu.
6

Buff bilen med en annan ren mikrofiberduk.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122265.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.