Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör mögel från Old Bälten

Mögel är en typ av mögel som kan växa på många olika underlag. Det verkar oftast tunn och mörk, men kan också vara vit. Mögel växer i fuktig värme. Det kan utvecklas på säkerhetsbälten, om de blir blöta av regn eller utspilld vätska och sedan dras tillbaka samtidigt som fortfarande är fuktig. Säkerhetsbälten måste rengöras utan att ta bort dem för att garantera deras säkerhet funktion förblir sund. Saker du behöver
Små engångspensel
Plastpåse
Tvätt Svampar tvättmedel
Rags
Tvättsprit
Vatten
Kommersiell desinfektionsmedel och rengöringsmedel

Visa fler instruktioner
1

Öppna fordonets dörrar och dra den drabbade säkerhetsbältet ut så långt det går. Borsta av ytan mögel utanför bilen, om möjligt, för att förhindra spridning runt bilens interiör. Annars kan du borsta den i en plastpåse och sedan kasta påsen bort
2

Använd en svamp eller trasa för hand-tvätta bältet med tvättmedel,. Sedan skölja den med en ren våt rag. Addera 3

Torka av säkerhetsbältet med en trasa fuktad med en del tvättsprit och en del vatten om tvättmedlet inte göra susen, och skölj igen.

4

Använd en kommersiell renare desinfektionsmedel hushåll om något mögel fortfarande, efter riktningar på produktens märkning. Dessa rengöringsmedel kan missfärga bältet tyget, så du bör spot-testa renare på ett mycket litet område först.
5

lämna fönstren öppna och lufttorka säkerhetsbältet (i direkt solljus, om möjligt). Hindrar bältet från tillbakadragning av looping det över ratten, växelspaken, eller ett fönster vev eller dörrhandtag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122429.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.