Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur bli av med lukten av hund från en bil

Om du tar din hund med på bilresor, även bara korta resor till butiken, så småningom din bil kan utveckla en hund lukt. Medan din hund inte kommer ihåg om din bil blir lite illaluktande, du och dina passagerare förmodligen kommer att tänka på. Smaklös hund lukter kan dröja en lång tid om man inte gör något åt ​​det. Du behöver inte rengöra din bil klädsel och matta helt att få denna lukt ut, även om det skulle hjälpa. Du kan bli av med den unkna hund doft snabbt och billigt med bara ett fåtal produkter. Saker du behöver
vit vinäger
Sprayflaska
Duk
Bakpulver
Vakuum Lukt Cleaner Review neutraliserande bespruta
Visa fler instruktioner
1

Blanda vinäger och vatten, hälften och hälften, i en sprayflaska. Spraya en liten del av tygklädsel att kontrollera att ättika och vatten blanda inte bleknar tyget.
2

Spray detta över hela bilen klädsel och matta. Spray extra i området din hund vanligtvis hålls (i baksätet, till exempel).
3

Torka all stoppning med en mjuk trasa, om klädseln är läder eller vinyl. Annars bara rulla ner fönstren och låta tyget lufttorka.
4

Strö bakpulver över mattan och stoppning, vilket föreslagits av carspace.com. Lämna den på natten och dammsug upp det på morgonen. De flesta av lukten, om inte alla, bör borta nu. Kupén med en kommersiell luktneutraliserande sprej
5

Spray. Många varumärken finns, och erbjuder många dofter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122711.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.