Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Bil Carpet

En av de smutsigaste platserna i din bil är mattan. Tänk på det, du spårar ständigt smuts på dina skor, och tänk hur mycket mer smuts och spill kan ackumuleras om du kastar husdjur och barn in i mixen. Lyckligtvis rengöra bilens matta är en lätt uppgift som du kan hantera i mindre än en timme. Saker du behöver
Vakuum
Varmvatten
diskmedel
Vinäger
Sprayflaska
bristled hård borste
Handdukar
Visa fler instruktioner

1

Dammsug mattan. Ditt mål här är att plocka upp så mycket torr smuts som möjligt.
2

förbehandla fläckar. Olika produkter fungerar bättre för olika typer av fläckar. Spraya hårspray på några bläckfläckar blot sedan upp med en handduk. För kaffe fläckar, kan rengöringsmedel för glas sprutas blottades sedan upp.
3

Rengör hela mattan. Blanda en sprayflaska som består av 1/4 kopp vinäger, 1 tsk. av diskmedel, och toppen av behållaren bort med varmt vatten. Spraya hela mattan och sedan arbeta lösningen in med en hård borste. Gör detta i en cirkulär rörelse och arbete från ena sidan av bilen mattan till den andra.
4

Låt lösningen penetrera mattan under trettio minuter.
5

Blot hela mattan med torra handdukar. Om vädret tillåter det, lämna fönstren i bilen öppen tills mattan är helt torr. Detta tar ungefär tjugofyra timmar. Upprepa hela denna process minst en gång var sjätte månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122173.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.