Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort en dekal License Plate

Så året är upp och det är dags att ändra registreringen dekaler på din registreringsskylt. Eller kanske barnen fick uttråkad och försöker vara "trevligt", dekorerade dem med tecknade klistermärken. Det finns ingen anledning att betona om möjliga lim röran. Få dekaler utanför en registreringsskylt kan vara en huvudvärk gratis, enkel och snabb process, oavsett vilket alternativ som väljs för deras upphävande. Saker du behöver
Single-kant rakkniv
Gunk-avlägsnande medlet
Rengöring rag
Or | Skruvmejsel
Bucket
Varmvatten
Visa fler instruktioner
Alternativ 1
en

Peel ett hörn av dekal klistermärke långsamt genom att skjuta rakblad försiktigt under den. Dra lyfte hörn upp samtidigt fortsätta att skala bort dekalen från plattan.
2

Grip skalade och lyfte delen av dekalen stadigt mellan tummen och pekfingret när hälften av det har separerats, och rippa den resten av dekalen från registreringsskylten.
3

Torka bort eventuellt kvarvarande dekal lim med gunk remover (t.ex. Goo-Gone, klistermärke Lifter, Un-Do) och rengöring trasa.

I stället för gunk remover, är det också möjligt att använda tändvätska. Hairspray och broms renare innehåller också egenskaper som tar bort dekalen limmet utan att ta bort färgen eller lämnar fläckar.
Alternativ 2
4

Demontera registreringsskylten från bil.
5

Blötlägg plattan i mycket varmt vatten i 5 minuter, eller tills dekaler börjar få "fuktig".
6

Gnid bort de gamla dekalerna medan plattan är nedsänkt i vattnet. Om dekalen och limmet inte rulla lätt, lämna i vatten i några minuter för att mjukna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122446.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.