Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en Diamond Plate

Diamond bordläggningen är lätt aluminium folie som har ett mönster av upphöjda diamant former. Med en struktur för att tillhandahålla dragning, är diamant plätering vanligtvis används till linje trappor, ramper och stegen sidan av lastbilar. Diamond plattor är mycket hållbara och långvariga, men de är fortfarande föremål för slitage från gångtrafik och väder. Rutin och ordentlig rengöring kommer att säkerställa en diamant plattans långvarig glans. Saker du behöver
Broom
makt bricka eller slang med spruta
Fosforsyra
Sprayflaska
Latexhandskar
Skurborste
Nylon skursvampar
Aluminium polish
Ull buff pads
Orbital polermaskin (tillval)
Visa fler instruktioner
1

Sweep diamantplattan att ta bort allt löst skräp. Tvätta din diamant tallrik med en makt bricka eller en trädgårdsslang spruta.
2

Rengör diamantplattan med varmt vatten och diskmedel. Använd en svamp, skrubba borste eller mopp som är icke-slipande för att undvika repor på diamantplattan.
3

Ren diamant plattor som är i extremt dåligt skick med fosforsyra renare. Fosforsyra löser kalk, magnesium skalor och rost fläckar. Köp fosforsyra från en automatisk butik eller från en vaktmästeri leverans butik. Använd latexhandskar och arbeta i ett väl ventilerat utrymme. Använd en sprayflaska för att spruta fosforsyra på diamantplattan. Syran kommer att skapa en vitaktig färg. Låt sprayen sitta i några minuter, sedan skrubba den sprayade ytan med kuddar nylon skur. Efter skurning, skölj noggrant ytan med vatten. Arbete i små delar i taget för stora diamant plåtar. Håll fosforsyra off av omgivande ytor. Skölj alltid spill eller stänk med vatten för att neutralisera syran. Använd inte fosforsyra på diamantplattor som har en tillverkare klarlack. Använd måla polish istället för fosforsyra om din diamant platta har en klarlack.
4

Ansök aluminium polera till diamant plattan. Buff lacket på diamantplattan med en dyna ull buff. Buff genom att torka i överlappande, cirkulära rörelser eller använda en handhållen omloppsbanor polermaskin med en mjuk dyna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122430.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.