Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Vitt lim från en bilbarnstol

Vitt lim kan spilla lätt när de hanteras ovarsamt, vilket kan vara besvärligt när det blir på en bilens säten. När du försöker ta bort lim från insidan av din bil, är det viktigt att använda lämpliga rengöringsprodukter och förnödenheter som är specifika för materialet i sätet. Använda rätt metod kommer att skydda sätena under processen. Saker du behöver
Stain Remover Review Microfiber handduk
Visa fler instruktioner
1

Hitta ett mångsidigt fläckborttagningsmedel på din lokala mataffär eller hem förbättring center. Kemiska lösningsmedel såsom Goo Gone, GoofOff och Un-Du löser säkert klibbiga ämnen, lim och bindemedel från nästan alla ytor.
2

Öppna ett minst ett fönster i bilen för att skapa en ventilerad arbetsyta . Det är alltid nödvändigt vid arbete med kemikalier för att förhindra inandning av giftiga ångor.
3

Se anvisningarna på produktens etikett för applicering av lösningen. Vissa märken kan instruera dig att Spraya eller häll det direkt på det drabbade området, medan andra kräver att du tillämpa den på en trasa först.
4

Låt produkten mjuka upp limmet under den rekommenderade perioden tid. Använd sedan en ren microfiber handduk för att torka återstoden från sätet.
5

Applicera fläckborttagningsmedel som behövs tills alla envisa filmen har lyfts. Torka området noggrant för att avlägsna spår av produkten, och du kommer att ha tagits bort limmet från din bilbarnstol.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122428.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.