Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ren bilfönster efter vaxning

En ren, nyligen vaxad bil är en glänsande sak av skönhet, men vax på fönstren är något helt annat. Bortsett från ser dåligt, kan smutsfläckar av vax störa tydlig vision. Men inte att oroa sig: Med lite gammaldags armbåge fett, är det inte svårt att rengöra vax av bilrutor. Saker du behöver
plast skrubbning pad
Ren, luddfri handduk
Glasrengöringsmedel
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Park ditt bilen i solen och låt det sitta i en timme. De flesta biltvättar hävdar vaxet de använder är speciellt framtagen för att inte hålla sig till glas. Låter det sitta i solen ett tag bör den mjuk
2

Använd en plast skrubbning pad -. Den typ som ser ut som en boll av stålull, inte svampen slag - att bryta upp vax. Använd åtsittande, cirkulära rörelser och gå över hela fönstret.
3

Spray en generös mängd fönsterputs på fönstret. De flesta människor inte använder tillräckligt renare, så det torkar och börjar strimma innan de kan torka bort det, speciellt när fönstren är hett.
4

Torka glaset renare med en ren, luddfri gratis handduk. Arbete i en upp-och-ner rörelse, och se till att du får hörnen.
5

Spraya glaset igen och använd en ren handduk att gå över glaset i en sida-till-sida rörelse , tills allt vax och eventuella ränder är borta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122525.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.